So You Think You Can Dance 2015 jury SYTYCD

Bootcamp SYTYCD 2015 naar Ierland

Na vier rondes met audities en één Final Auditions zijn de kandidaten bekend die naar de Bootcamp gaan van SYTYCD 2015. De dansers reizen dit jaar af naar Ierland waar ze de traditionele Ierse dans onder de knie moeten krijgen. Er is maar een beperkt aantal plekken voor de liveshows beschikbaar. Wie heeft het in zich om door te gaan? Kijk vanavond om 20.30 op RTL 5 naar So You Think You Can Dance!

Bootcamp SYTYCD 2015

Dit jaar geen exotische bestemming voor de deelnemers. De dansers reizen af naar het prachtig groene en ruige Ierland, waar ze onder leiding van Padraic Moyles van Riverdance en Heartbeat Of Home de traditionele Ierse dans foutloos moeten uitvoeren. Deze Ierse stepdance is een zeer moeilijke dansstijl. Bovendien krijgen de dansers slechts 24 uur de tijd om het onder de knie te krijgen. Degenen die het einde van de Bootcamp halen, moeten gezamenlijk een groepschoreo doen in het wereldberoemde Smock Alley Theatre in Dublin. De dansers staat dus een van de moeilijkste en zwaarste Bootcamps ooit te wachten.

Liveshows SYTYCD 2015 uitverkocht

De liveshows van SYTYCD 2015 zijn volledig uitverkocht. Het is dus niet meer mogelijk om langs te komen in Lint (bij Antwerpen). Zorg er wel voor dat je vanaf 29 maart voor de buis zit, dan zie je So You Think You Can Dance weer op zondag bij RTL 5.

Auditie Bonnie 

Tijdens de audities was de auditie van de jonge Bonnie volgens jurylid Jan Kooijman zijn favoriet van de dag. Zij kreeg meteen een bootcamp ticket. Kijk haar auditie hieronder terug! 

Meer inspiratie