Auditie dansproductie Studio West

Studio West Dans Lab en choreograaf Gianni Grot zijn voor een nieuwe dansproductie op zoek naar dansers in de leeftijd van 15-25 jaar. Voor de productie is de choreograaf op zoek naar twintig dansers met ervaring en een flinke dosis lef en creativiteit. De auditie vindt plaats op 20 september.

Geselecteerde dansers zullen onder begeleiding van Grot in acht maanden toewerken naar een theaterproductie. Naast dansworkshops zullen ook mime, drama, poëzie en zang deel uitmaken van de training. Grot laat zich als choreograaf inspireren door de actualiteit. Hierbij zijn elementen uit de hiphopcultuur prominent aanwezig. De theaterproductie zal in mei 2016 in première gaan in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Dansproductie INKT

Studio West biedt al elf jaar lang de mogelijkheid aan Amsterdamse jongeren om hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. De disciplines waar jongeren zich in kunnen bekwamen zijn theater, muziek, dans en media. Studio West Dans Lab maakte al eerder een theaterproductie, waaraan twaalf jongeren meededen. Bekijk het filmpje van INKT hieronder.

Studio West Dans Lab - INKT


 
Meer inspiratie