Burlesque

Foto: William Rutten - Euvgenia Parakhina met partner
Nieuws - 22 sep 2015

Euvgenia Parakhina schoot afgelopen zaterdag in het programma 'Dance Dance Dance' uit haar slof. Parakhina had iets positiever jurycommentaar verwacht vanwege haar vroegere carrière als professioneel danseres.

Nieuws - 2 sep 2015

DA Dance Studio staat aan de start van een nieuw dansseizoen. OP 5 september vindt de kick-off van een nieuw jaar plaats. Dansschooleigenaar Willem Engel opende de school ooit vanuit een passie voor de Braziliaanse partnerdans zouk.

Nieuws - 30 aug 2014

Dance Holland is hard op zoek naar talentvolle danseressen die staan te springen om te werken in Club Rouge. Op 13 september wordt er voor de laatste keer een auditieavond georganiseerd in Club Rouge te Eindhoven.

Nieuws - 24 jul 2014

Dance Holland is hard op zoek naar talentvolle danseressen die staan te springen om te werken in Club Rouge op vrijdag en zaterdag. Op 2 en 16 augustus worden de audities gehouden in Club Rouge te Eindhoven.

Nieuws - 9 aug 2013

De komende weken organiseert dansschool Chalans allerlei workshops paaldansen, burleske, gogo dance en cardio sensual.

Nieuws - 1 apr 2013

Dansschool Chalans is wegens grote vraag naar paaldans-, burleske- en andere dansworkshops op zoek naar enthousiaste mensen die workshopinstructeur van één of meerdere van deze dansvormen willen worden. De workshops worden bijvoorbeeld aangevraagd voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes of teamfeesten. Meld je nu aan als dansen jouw hobby is en je meer mensen enthousiast wilt maken.

Abonneren op Burlesque