Start nieuw dansseizoen voor DA Dance Studio

Dansschooleigenaar Willem Engel heeft een passie voor de Braziliaanse partnerdans zouk. Vanuit die passie opende hij in 2008 zijn dansstudio DancAlgeria. Zeven jaar en een naamswijziging verder staat DA Dance Studio, zoals de school zich noemt, aan het begin van een nieuw dansjaar. Op 5 september vindt de kick-off van het nieuwe lesseizoen plaats.

Vandaag de dag zijn er bij DA Dance Studio veel meer dansstijlen te beoefenen dan alleen zouk. Ook moderne dans, kizomba, burlesque, Afrikaanse dans, salsa en streetdance staan op het lesrooster. Met deze dansstijlen kun je kennismaken in de vorm van bootcamps, workshops of wekelijkse lessen. Daarnaast biedt de dansschool een wisselcursus aan, waarbij een cursist van meerdere stijlen kan proeven.

Beleef muziek, lichaam en danspartner op intense manier
DA Dance Studio wil haar cursisten door middel van dans de relatie met de muziek, het eigen lichaam en de eventuele danspartner intenser laten ervaren.De dansschool biedt partnerdanslessen, sololessen en kinderdans aan. Een proefles volgen of deelnemen aan één van de bootcamps kan via de website van DA Dance Studio. Een speciale dag is de Dance2Go-dag waarop je voor €15,- van 6 verschillende dansstijlen kan proeven.