New Dance Center

Binckhorsthof, Binckhorstlaan 135 - 2516 BA Den Haag

"Het New Dance Center - nieuw centrum voor dans, body & mind - biedt plaats aan amateurs, jong en oud in de leeftijd van 3 – 60+ en geeft ruimte aan professionals om op niveau te blijven. Het New Dance Center is een plek waar iedereen zich kan trainen en vormen in een breed scala aan dans- en bewegingsvormen. Er is nadrukkelijk aandacht voor scholing en ontwikkeling van Jong Talent. Het New Dance Center fungeert tevens als internationaal expertisecentrum voor dansprofessionals en choreografen. Door 18 topdocenten worden 80 lessen verzorgd , 6 dagen per week in 3 professionele studio's! Het New Dance Center is gevestigd in het gebouw Binckhorsthof, Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag.

New Dance Center is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Nieuws - 8 dec 2014

Op vrijdag 12 december en woensdag 17 december presenteren New Dance Center Den Haag en New Dance Studios Amsterdam de resultaten van het project Open Stage The Next Level. 

Nieuws - 20 okt 2014

De Open Stage is een samenwerkingsproject tussen New Dance Center Den Haag en New Dance Studios Amsterdam en bevordert, faciliteert en stimuleert nationale en internationale dansers en choreografen.

Nieuws - 17 mrt 2014

Vrijdag 21 maart a.s. vindt alweer de tweede editie plaats van de Open Stage. Een samenwerkingsproject tussen New Dance Center aan de Binckhorstlaan 135 in Den Haag en New Dance Studios in Amsterdam.

Abonneren op New Dance Center