Open Stage Professionals 24 oktober bij New Dance Center

Open Stage Professionals 24 oktober bij New Dance CenterDe Open Stage is een samenwerkingsproject tussen New Dance Center Den Haag en New Dance Studios Amsterdam en bevordert, faciliteert en stimuleert nationale en internationale dansers en choreografen. Het is het podium waar vernieuwende en creatieve initiatieven binnen alle dansstijlen elkaar ontmoeten, van modern tot klassiek, hiphop, modern jazz, werelddans en cross-overs.

In de Open Stage krijgen talentvolle dansmakers een plek om te beginnen. De samenwerking tussen New Dance Center en New Dance Studios bevordert de uitwisseling tussen de dansers en de choreografen van beide steden en zij helpen de deelnemers op weg met inspiratie, advies, ruimte en publiciteit. De beste deelnemers van de Open Stage voorstellingen - die op 22 oktober in Amsterdam en op 24 oktober in Den Haag plaatsvinden - krijgen de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen en te presenteren in december tijdens “The Next Level”.

Partners in dans

New Dance Center (NDC), centrum voor dans, body & mind, biedt een breed scala aan dans- en bewegingslessen voor dansers van allerlei niveaus. Het NDC fungeert tevens als trainingsstudio en als internationaal expertisecentrum voor dansprofessionals en choreografen. Meer info.

New Dance Studios (NDS) in Amsterdam is een broedplaats voor dansers, choreografen en gezelschappen. Met advies, begeleiding en publiciteit is NDS de springplank voor aanstormend talent. Meer info.

Locaties & informatie

22 oktober - New Dance Studios Amsterdam
Locatie: Meervaart Amsterdam, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam
Inloop: 19:00 uur | Start programma: 19:30 uur
Donatie: : € 12 eerste rang | € 7 tweede rang
Reserveringen via de website: www.meervaart.nl

24 oktober - New Dance Center Den Haag
Locatie: Gebouw MOOOV, Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag
Inloop: 19:00 uur | Start programma: 19:30 uur
Donatie: € 10 volwassenen | € 5 jeugd
Maximaal aantal plaatsen: 80
Online reserveringen: www.newdancecenter.nl/product/open-stage-24-oktober/