India Dans Festival

In de maand oktober bundelt Korzo alle initiatieven omtrent de ontwikkeling van de Indiase dans in het India Dans Festival. Dit is een uniek evenement waarin Korzo het publiek en de danswereld in Nederland in contact brengt met de top van de klassieke, moderne en cross-over stijlen in de Indiase dans. De nieuwste generatie makers en ontwikkelingen worden getoond; traditie en vernieuwing gaan hand in hand. In slechts vijf jaar tijd is het festival uitgegroeid tot een van de belangrijkste manifestaties voor Indiase dans in Europa en een gewild platform voor wereldartiesten.

Ga voor meer informatie naar de website van Korzo.

Interview - 1 okt 2015

Afgelopen twee jaar maakte hiphopper Shailesh Bahoran ondersteund door Korzo een reeks voorstellingen over de zoektocht naar zijn Surinaams-Hindoestaanse achtergrond. In het oktobernummer van Dans Magazine stellen we 5 vragen aan Bahoran.

Review - 5 nov 2013

Hoe is het om op te groeien in een cultuur waarin je je altijd door vele ogen bekeken voelt, je het nooit goed doet en snel veroordeeld wordt? Wat gaat er door je heen als je huis en haard verlaat en verhuist naar een ander continent? En wat gebeurt er als je eeuwenoude Hindoeïstische verhalen een huwelijk laat aangaan met actuele urban dansstijlen?

Abonneren op India Dans Festival