Nieuws

Like de Facebookpagina van Dans Magazine
20 feb 2018

Facebook heeft ieders tijdlijnen heringedeeld, dus verschenen de artikelen van Dans Magazine daardoor minder vaak op je scherm. De oplossing kost 1 minuut!

Première updates
14 feb 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Introdans, Schrit_tmacher, Jelena Kostic en meer.

Moscow Classical Ballet Carré
13 feb 2018

Het Moscow Classical Ballet komt van 16 tot en met 18 maart terug! Bij hoge uitzondering maakt Het Balletorkest een uitstap naar Koninklijk Theater Carré.

Online Dance Company
12 feb 2018

Online Dance Company (ODC) is een dansgezelschap dat alleen online bestaat! Zij brengen maandelijks professionele dansvideo’s uit op YouTube.

Sochi Winter Olympic Opening 2014
9 feb 2018

De start van de Olympische Winterspelen voegt zich in traditie van grandioze, ceremoniële openingen, waarin dans geen vreemde is. Wij selecteerden er vijf!

Verfilming West Side Story
9 feb 2018

Niemand minder dan regisseur Steven Spielberg heeft het initiatief genomen om een moderne variant van de musicalfilm West Side Story te maken.

Open Huis Nationale Opera en Ballet
9 feb 2018

Op zaterdag 24 februari 2018 is het weer zover: Open Huis bij Nationale Opera & Ballet. Het Open Huis biedt een uniek kijkje achter de schermen.

De Verenigde Podiumkunstenfestivals starten met ‘Geef een Toegift’
8 feb 2018

Met het project ‘Geef een Toegift’ wordt door het hele land publiek opgeroepen om een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen

Première updates
8 feb 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans Theater en meer.

Juanjo Arqués Fedora Prize for Ballet 2018
8 feb 2018

Choreograaf Juanjo Arqués strijdt mee voor deze prijs voor veelbelovende teams van coproducenten, partners kunstenaars die samenwerken aan nieuwe creaties.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws