Win 2 kaarten voor KYLAN4ALL van Introdans

Choreograaf Jiri Kylian
Deze actie is GESLOTEN

Deze familievoorstelling van Introdans vormt een fraaie reis door de tijd en het veelzijdige werk van maestro Jiří Kylián. En Dans Magazine mag 2x2 kaarten weggeven voor de voorstelling in Stadstheater Arnhem op 6 mei om 14.30 uur.

KYLAN4ALL gaat van de theatrale en luchtige potpourri Trompe L’Oeil, via het humoristische en speelse Sechs Tänze naar het wonderbaarlijke Indigo Rose dat een prachtig inkijkje biedt in de inventiviteit en fantasie van de Tsjechische choreograaf. Als kers op de taart wordt het uitbundige Chapeau gedanst, een première voor Introdans.

Feestelijke reis door het werk van Jiří Kylián

Ton Wiggers en Roel Voorintholt ontvingen in 2016 de Jiří Kylián Ring voor hun grote verdiensten voor de dans in Nederland. Een kroon op het werk van de algemeen directeur en artistiek directeur van Introdans en een van de aanleidingen voor dit programma.

Jiří Kylián (Praag, 1947) zette als artistiek directeur van het Nederlands Dans Theater het gezelschap internationaal op de kaart. Elke beweging lijkt bij Kylián vanuit een innerlijke emotie te komen, waarbij elk detail, hoe watervlug en flitsend ook, getuigt van een ingehouden spanning en een volkomen beheersing.

Winnen?

Wil jij gratis naar de voorstelling van KYLAN4ALL? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij KYLAN4ALL wil zien! Dans Magazine mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de voorstelling in Stadstheater Arnhem op 6 mei om 14.30 uur. Op 20 april wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen. 

Ga voor meer informatie naar de website van Introdans.  Of lees hier onze recensie over KYLN4AALL.