Home » Reportage
Kunst & Cultuur Magazine - AVROTROS

Kunst & Cultuur Magazine voor u als Cultuurlid!

Advertorial

Speciaal voor liefhebbers van kunst, theater, musical en cultuur heeft AVROTROS het prachtige Kunst & Cultuur Magazine. Dit rijke tijdschrift vol achtergrondverhalen, interviews en bijzondere arrangementen verschijnt vier maal per jaar. Geniet van exclusieve exposities, interviews, informatieve achtergrond artikelen over culturele radio en tv-programma's, theater, musicals, lezingen en aanbiedingen. 

Als Cultuurlid geniet u voor slechts € 1,25 per maand direct van vele privileges. Naast het feit dat u het Kunst & Cultuur Magazine vier maal per jaar op de deurmat ontvangt, profiteert u ook van veel voordeel in de webwinkel. Bovendien zijn Dutch Design Week, Van Gogh museum, Maarten Heijmans en Amsterdam Light Festival slechts een greep uit de unieke en exclusieve arrangementen voor leden. 

Ondersteun en behoud cultuurprogramma's AVROTROS

Het stopzetten van Opium leidde tot grote bezorgdheid in de cultuursector. Volgens de brancheverenigingen NAPK, VSCD en VVTP is het in tijden van teruglopende kaartverkoop van groot belang dat het publiek over kunst en cultuur geïnformeerd blijft via het medium met het grootste bereik: de televisie. 

Leden helpen mee om de programma’s van AVROTROS te ondersteunen en dragen bij in het behoud van programma’s als Bloed, Zweet, en [...] - de mensen van [...], Maestro, Radar, Het mooist meisje van de klas, Tussen kunst en kitsch, Ik vertrek en het Songfestival. Opium gaat overigens door op de radio (Opium op 4) en tijdens Oerol op tv.’ Heeft u altijd al eens een televisie opname bij willen wonen? Dan kan zeker als Cultuurlid.

Let op: Dit is geen abonnement op een programmagids. Het betreft een tijdschrift met inhoud voor alle mensen die genieten van kunst en cultuur. Bent u woonachtig in Nederland en heeft u interesse, wacht dan niet langer en profiteer direct van de vele bijkomstige voordelen!

Meer inspiratie