Het komende nummer van Dans Magazine wil je niet missen!

Het komende nummer van Dans Magazine wil je écht niet missen! Lees hieronder waarom:

 • In het uitgaansleven van Barcelona zagen choreografen en dansers Jean Louis Barning, Marc van Loon en Wobine Bosch  dat clubavonden werden opgeluisterd met gogodansers en prachtige kostuums. Maar de acts waren vaak saai en zonder inhoud. Ze vonden dat dit veel beter kon en richtten Trippin Angels op. Nu zijn ze de officieuze huisact van Paradiso en treden ze zelfs op in de Nederlandse ambassade in China.
   
 • MIRROR MIRROR van Conny Janssen Danst was een overweldigend succes. Hoe overtref je zo’n voorstelling zonder jezelf te herhalen? In het komende nummer van Dans Magazine lees je alles over de keuzes die leidden tot de nieuwe voorstelling INSIDE OUT, die begin februari in première gaat.
   
 • De Nederlands- Indiase choreografe Kalpana Raghuraman mixt Indiase en moderne dans. Dat levert prachtige beelden op. Je vindt ze in het komende nummer van Dans Magazine.
   
 • De jonge Argentijnse choreograaf Juan Onofri Barbato (1983) verrast met een rauwe, fysieke voorstelling met in de hoofdrollen: een klassiek geschoolde danseres, een ex-rugbyspeler, een ‘parcoursspecialist’ en 3 autodidacte Argentijnse dansers. In het komende nummer van Dans Magazine vertellen we je alles over de ins en outs.
   
 • Wat gebeurt er op een danspodium? Er vonkt iets tussen de dansers en soms slaat die vonk over naar de mensen in de zaal. Maar hoe werkt dat precies? Filosoof en expert in de bewegingsleer Nico Vos onderzocht het met de hulp van 13 toonaangevende choreografen, onder wie Hans van Manen, Conny Janssen en wijlen Rudi van Dantzig. 
   
 • De dansvoorstelling Crazy Blues van het Internationaal Danstheater is een hommage aan het repertoire van bluesartiesten en de rauwe, donkere regionen die zij verkennen. In het komende nummer van Dans Magazine spreken we met de makers, choreografe Neel Verdoorn en blues-zangeres Joy Wielkens. 
   
 • Zin in een dansworkshop? Laat je inspireren door onze redacteuren, die een gaga-workshop volgden bij de beroemde Israëlische choreograaf  Ohad Naharin en een les urban en jazzdans bij Nina Bijdevier.

Wil je dit nummer niet missen, maar ben je nog geen abonnee? Neem vóór dinsdag 3 februari 16.00 u. een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis!

Profiteer van onze superaanbieding!
1 jaar Dans Magazine voor slechts € 27,50 én 2 cadeaus!