Neem een jaarabonnement op Dans Magazine

Abonnement Dans Magazine1 jaar Dans Magazine (6 nrs) 1e jaar voor slechts €22,50 (i.p.v. €34,95) en krijg gratis 4 cadeaus:

- Ckaart (t.w.v. €14,90)
- Coupon van 20% korting bij Danswinkel.nl
- Coupon van €10,- korting bij Studio Paraddy
- Én kies één van deze DVD’s: ‘La Danseuse’ (t.w.v. €9,99) of ‘Ultimo Tango’ (t.w.v. €14,99)

 

Abonnement

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een (proef)abonnement op Dans Magazine cadeau! Kies je voor een abonnement met cadeaus? Die mag je dan natuurlijk zelf houden.

Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.

Prijzen gelden voor Nederland en België. Prijswijzigingen voorbehouden.

De waardebon van € 10,- van Studio Paraddy (www.paraddy.nl) geldt vanaf een minimale besteding van € 25,-

De kortingscoupon van 20% korting bij Danswinkel.nl geldt vanaf een minimale besteding van €50,-.