Verloting tijdens Sivo Dans- en Muziekfestival

Folk Song and Dance Ensemble Suzirya uit Oekraïne.Tijdens het internationale SIVO Dans- en Muziekfestivalm dat van 31 juli tot en met 4 augustus plaatsvindt, wordt een grote verloting gehouden met fraaie prijzen. Dagelijks zijn er veertig prijzen te winnen en aan het eind van het festival worden twee hoofdprijzen verloot.

Deze hoofdprijzen worden verloot onder alle mensen die hebben deelgenomen aan één of meerdere dagverlotingen. De twee hoofdprijzen zijn: een scooter en een reischeque ter waarde van 500 euro.Ook worden er iedere dag tijdens het SIVO-festival veertig prijzen verloot. Loten worden op en rond het SIVO-terrein verkocht. De te winnen prijzen zijn onder andere dinerbonnen, entreebewijzen en waardebonnen. De opbrengt komt ten goede aan het festival.

SIVO-festival

Het internationale SIVO Dans- en Muziekfestival in Odoorn viert dit jaar haar 29ste verjaardag viert en organiseert van 31 juli tot en met 4 augustus activiteiten waarbij jongeren een belangrijke rol spelen. Voor de jongere bezoeker zijn er tal van mogelijkheden zich op het festivalterrein te vermaken en wanneer naar de dansgroepen wordt gekeken, springt de vertegenwoordiging uit China er beslist uit.Lees meer over het SIVO-festival in dit bericht op Dans Magazine.