Auditieles van Art Srisayam, met middenachter Jade Traa. Foto Peter Koppers

Starten met een dansopleiding? Je vindt inspiratie in ons extra dikke opleidingsnummer!

Misschien wil je schitteren op het podium. Misschien wil je het als danser of artiest helemaal maken in het buitenland. Misschien wil je samen met andere dansers en kunstenaars de meest fantastische voorstellingen maken. Misschien werk je liever als geluids- of lichttechnicus achter de schermen. Of misschien wil je jouw danstalent, passie en ervaring doorgeven aan anderen. Maar hoe doe je dat? Dat lees je in ons komende nummer. 

Vind de opleiding die bij jou past

Het begint allemaal bij jou. Bij wie jij bent en de keuzes die je maakt. Om je daarbij te helpen, zet Dans Magazine deze maand in een nieuwe special een twintigtal hbo- en mbo dansopleidingen en vooropleidingen voor je op een rijtje. Opleidingen met allemaal een eigen gezicht en stem, net als jij. Welke opleiding sluit het meest aan bij het snel veranderende werkveld? Waar vind je de beste stages? Waar kun je naast je opleiding al praktijkervaring opdoen? Persoonlijke groei en eigenheid zijn net zo belangrijk als een goede danstechniek. In de danswereld, en dus ook bij de opleidingen, is steeds meer aandacht voor inclusie. Want niemand is hetzelfde. Of je nu van hier of daar bent, een maatje meer of minder hebt, of als misschien niet alles even goed werkt, iedereen verdient de kans om zijn of haar talent optimaal te ontwikkelen. Het begint bij jou.

Wil je deze opleidingenspecial van Dans Magazine niet missen? Sluit dan vandaag vóór 16:00u. een abonnement af. Dan krijg je het komende nummer + special thuisgestuurd.

Meer inspiratie