Breakdance B-boy freeze

RoxRite heeft zijn honderdste overwinning te pakken

RoxRite en een team van Red Bull BC One All stars gaven hem het veld bij de Circle Industry om hem de eerste b-boy te maken die zijn honderdste carrière battles wint.

Een overwinning bij Circle Industry 2018 in Salzburg, Oostenrijk, betekend dat RoxRite nu de eerste b-boy is die honderd overwinningen heeft in de officiële vechtwedstijden. De b-boy en een team van mede Red Bull BC One  All Stars waaronder Victor, Menno, Taisuke en Junior domineerden de vijf op vijf competitie van Circle Industry om de honderd overwinning te bezegelen.

Wie is RoxRite

RoxRite, geboren onder de naam Omar Delgado Macias, kwam voor het eerst in aanraking met breaken toen hij opgroeide in Windsor, Californië op de leeftijd van 12 jaar. De Mexicaanse danser in Californië groeide snel en begon uiteindelijk te concurreren. Terwijl hij streed, begon hij overwinningen te behalen.

Wat staat RoxRite nu te wachten

Nu hij zijn buitengewone prestatie van honderd overwinningen heeft voltooid, vieren we met honderd dagen verhalen van elke overwinning in zijn 23 jarige carrière.  Klik hier RoxRite100.RedBull.com of volg #ROXRITE100 om beelden van zijn veldslagen te bekijken, originele kunst te zien die de voor en tegenspoed van zijn reis viert en leer over de unieke verhalen achter elke overwinning.
 
Wil je de volle honderdste win experience zien? Klik hier voor de live stream competitie.

Meer inspiratie