Nederlands Dans Theater

Pas de deux Nederlands Dans Theater en Renault

De compleet vernieuwde Renault Espace staat in het voorjaar bij de Nederlandse Renault dealers in de showroom. Om de komst van het nieuwe model te vieren organiseert Renault vanaf 20 maart tot en met 18 april exclusieve Espace previews voor genodigden in diverse theaters waar Nederlands Dans Theater (NDT) optreedt.

Samenwerking Nederlands Dans Theater en Renault

NDT en Renault delen een passie voor beweging, esthetiek en design. Tijdens de komende landelijke theatertour Symphysis van NDT2 staat de compleet vernieuwde Renault Espace samen met de dansers in de spotlights. Genodigden kunnen als eerste de Renault Espace Initiale Paris statisch bewonderen en de nieuwe dansvoorstelling Symphysis bijwonen: het beste van twee creatieve werelden verenigd.

Dansvoorstelling Symphysis gaat op 19 maart in première in het Lucent Danstheater in Den Haag. Ga voor meer informatie naar de website van Nederlands Dans Theater.

Nieuw cultureel ondernemerschap Nederlands Dans Theater

NDT is één van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen ter wereld en wordt geleid door choreograaf Paul Lightfoot en Janine Dijkmeijer. “Voor NDT is de samenwerking met Renault een stap in de ontwikkeling van een nieuwe manier van cultureel ondernemerschap”, vertelt Dijkmeijer, Algemeen Directeur van NDT. “De doelstellingen van beide organisaties zijn met de samenwerking gediend. Met een gedeelde doelgroep versterken we elkaar, zonder inbreuk te doen op de authenticiteit en artistieke vrijheid van NDT én Renault.” Jean-Paul Renaux, algemeen directeur Renault NL: “Zowel Renault als NDT vertegenwoordigen een internationaal bedrijf met beweging als core business en laten zich leiden door hetzelfde: de mens en zijn emoties.”

Meer inspiratie