Photo by Daniel Alvarez Sanchez Diaz on Unsplash

Oudere dames gewapend met dans

Bowlingclub The Chadstone Bowls Club in Melbourne (Australië) dreigt gesloten te worden om plaats te bieden aan een nieuw stadion. De leden kwamen in opstand en voor hun strijdtactiek keken ze de showdanskunst af van Beyoncé.

De leden besloten een parodie te maken op Beyoncé’s hit “Single Ladies” en ze zijn zelf erg tevreden over het resultaat. “All the single ladies – all the bowling ladies. It just felt right” zegt videoproducer Denise Wallish (58). Op deze manier hopen de leden de aandacht van de jongere generatie te trekken. In de video dansen drie dames van 60-80 jaar in hun bowlingoutfits terwijl de mannelijke leden van de club verlangend toekijken. Jongere leden van de club hebben de drie danseressen vlotte pasjes aangeleerd in de stijl van Beyoncé.

Dansen niet zonder gevolgen

Een van de danseressen klaagt dat ze haar een nieuwe heup verschuldigd zijn. De dames hadden niet verwacht dat Beyoncés pasjes zo lastig te imiteren zouden zijn. Toch zijn ze het erover eens dat de blessures het waard zijn. Volgens Wallish is de bowlingclub voor sommige leden de reden dat ze ’s ochtends opstaan.

In het geval dat de bowlingclub niet gered kan worden, hebben de dames in elk geval een nieuwe roeping gevonden.

 

Meer inspiratie