Oriëntatieavond vooropleiding dans Nova College

Nova College Dans AmbitionOp woensdag 16 april vindt op het Nova College in Haarlem de oriëntatieavond plaats voor de nieuwe dansvooropleiding Ambition. De audities hiervoor vinden plaats op 12 en 22 mei. De audities voor de MBO opleiding Artiest dans zijn op 9 april en 21 mei.

Nieuwe vooropleiding dans: Ambition

De dansafdeling van Kunstencentrum Velsen start in september de nieuwe dansvooropleiding Ambition in samenwerking met Nova College Dans in Haarlem. Ambition is voor ambitieuze vmbo-leerlingen die zich tijdens hun examenjaar willen voorbereiden op een dansopleiding.

De oriëntatieavond is op woensdag 16 april van 18.00 tot 20.30 uur bij Nova College Dans, Bijdorplaan 15 in Haarlem. De audities zijn op maandagavond 12 en donderdagavond 22 mei. Aanmelden bij Pirita Alderliefste viapalderliefste@kunstencentrumvelsen.nl.

Dansopleiding nu 3 jaar, nog 3 audities

De opleiding Nova College Dans duurt vanaf augustus 3 jaar in plaats van 4 jaar. Bovendien heet de opleiding nu ‘Artiest dans’. Deze opleiding is gericht op een toekomst als uitvoerend danser. Ook kun je werken aan een carrière als dansmaker (choreograaf) en docent.

De audities zijn op 9 april en 21 mei van 18.00 - 21.00 uur. Meld je hier aan.