Dansers gezocht

NPO1 op zoek naar dansers voor nieuw dansprogramma

Voor het nieuwe televisieprogramma Project Dans is NPO1 op zoek de allerbeste allround amateurdanser van Nederland. Een mooie mogelijkheid om je dansskills aan een groter publiek te laten zien en je danscarrière wellicht een boost te geven. Waar zijn ze naar op zoek?

Waar is de jury naar op zoek?

De jury van het programma is op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde dansers. Het maakt niet wat voor soort dansachtergrond je hebt of in welke stijl je danst. Als je denkt dat je het in je hebt, geef je dan op voor Project Dans. De beste docenten en een vakkundige jury helpen je je maximale potentie te bereiken. 

Meedoen

Meedoen? Maak dan een filmpje van maximaal 1,5 minuut waarin je je kort voorstelt en je allerbeste dansmoves laat zien. Op basis van dit filmpje, in combinatie met de ingevulde vragenlijst, wordt een eerste selectie van dansers voor Project Dans gemaakt. In Project Dans wordt gezocht naar de beste allround amateurdanser. Dat betekent dat er elke aflevering een andere dansstijl centraal staat. Dus naast je eigen stijl wordt ook gevraagd om choreo’s in andere stijlen uit te voeren. Daarvoor krijg je als deelnemer hulp van 2 ervaren coaches uit de professionele danswereld. Zij geven uitleg over de stijl, de achtergrond en de techniek van de bewegingen en zijn aanwezig bij de trainingen.

 


Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews.


 

Auditiedagen

Na de eerste selectie op basis van de filmpjes en de vragenlijst, ontvangen meerdere dansers een uitnodiging voor de auditiedagen. Aan het einde van de auditiedagen zijn er 10 dansers over die verder gaan in Project Dans. Deze auditie is onderdeel van het programma en zal worden gefilmd en eventueel worden gebruikt in het programma. De opnameperiode is van begin juni tot eind oktober 2023. In die tijd dien je regelmatig beschikbaar te zijn voor opnames.

Ga voor meer informatie naar de website.

Meer inspiratie