Danspodcast The Dance Edit

Nieuwe Danspodcast met mooie verhalen uit de danswereld

Op de hoogte blijven van al het dansnieuws en mooie verhalen horen uit de danswereld? Naast dat je dan natuurlijk Dans Magazine leest, kun je nu ook naar een nieuwe podcast luisteren van The Dance Edit

Iedere week een podcast

The Dance Edit is onderdeel van Dance Media, een groot Amerikaans platform dat verschillende dansbladen uitgeeft. Iedere donderdag zullen ze in 15 minuten dé verhalen vertellen van wat er op dat moment speelt in de danswereld. 

Wat kun je verwachten

Naast de wekelijkse portie nieuws zullen er ook wat spelletjes worden gespeeld en zal er aandacht worden gegeven aan bijzondere momenten uit de dansgeschiedenis. Ook zullen grappige dansmemes (dansgrappen in de vorm van een foto of filmpje) van Instagram en filmpjes van Tik Tok (platform voor korte muziekvideo’s) worden besproken. Ze zijn van plan om eens in de zoveel tijd een diepte-interview te doen met dansers of choreografen. Als je van dans houdt, is het echt de moeite waard om deze podcast te gaan beluisteren. Gisteren was de eerste aflevering. Luister hier de aflevering terug! 

 

Meer inspiratie