De wereld van dans

Nieuw RTL-programma zoekt dansinfluencers en dansondernemers

Foto: Lotte Koster

Dansliefhebbers opgelet! Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw televisieprogramma over dans genaamd "De Wereld van Dans". Vanaf het eerste kwartaal van 2022 zal de show meerdere malen te zien zal zijn op RTL7 en RTLZ en één jaar lang via streamingsdienst Videoland. Dansinfluencers en dansondernemers worden opgeroepen om zich op te geven.

Ondernemingen en inspirerende mensen

De Wereld van Dans laat ondernemingen en inspirerende mensen zien uit verschillende Nederlandse steden. Mensen die een voorbeeld zijn voor anderen door hun innovatie in hun vakgebied, en ondernemers die een bijzondere bijdrage leveren aan hun omgeving en voor de Nederlandse danssector in het algemeen.

Traject naar de uitzending

Als je geïnteresseerd bent om mee te doen en je bedrijf geselecteerd wordt, dan word je volledig begeleid in het traject naar de uitzending. Voor de uitzending ontvang je twee 'appetizers' om in te zetten via je sociale kanalen. Bijvoorbeeld via LinkedIn, Instagram en Facebook. Zo kun je de uitzending aankondigen binnen je netwerk. Na afloop krijgen de sprekers het materiaal (vrij van rechten) aangeleverd voor eigen gebruik.

Vertellen van je verhaal

De makers benadrukken wel dat het gaat om het delen van kennis en het vertellen van je verhaal. Het moet geen 'advertorial' worden, daarvoor is dit niet het juiste medium. De eerste bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld, maar je kunt nog steeds meedoen. Ben je dus verbonden met de danswereld en heb je een goed verhaal? Geef je dan op!

 

Mail: florianstephen@myopenmedia.nl 
Telefoon: 06-43279351

 

Van de participanten wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de productiekosten.
 

Meer inspiratie