Kunstbende kick-off

Nieuw! Kunstbende Kick-off ZUID

De landelijke wedstrijd voor creatief talent Kunstbende introduceert met ingang van 2018 een nieuw element: de kick-off’s. Gedurende een kick-off worden er diverse workshops van spraakmakende professionals gegeven en zijn er Q&A’s met artiesten en coaches uit acht kunstdisciplines. Dit jaar start Kunstbende met drie kick-off’s door het land: in noord, midden en zuid Nederland.

Stimuleren van talentontwikkeling

Voor dit initiatief hebben Kunstbende en Rabobank de handen ineengeslagen. Zij vertellen: ‘’Het idee van de kick-off is om de drempel te verlagen en het plezier te vergroten. Zo willen wij op lokaal, regionaal en landelijk niveau jongeren stimuleren om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, en ze kennis laten maken met allerlei vormen van cultuurparticipatie.’’

Eerste kick-off in Brabant

De eerst kick-off van dit jaar, kick-off ZUID, vindt plaats op zondag 28 januari 2018 van 12:00 tot 16:00 uur in de Noordkade te Veghel. Deelname is gratis voor iedereen van 13 tot 18 jaar,  waarbij je mee kunt reizen met de Kunstbende-bus vanuit Zeeland, Gelderland en Limburg.

Programma Kick-off Zuid

Het programma van Kick-off Zuid is zeer gevarieerd, en bestaat onder andere uit Lucas Hamming (MUZIEK), Annegien Schilling (EXPO), Freek Koster & Akke Marije van Holland’s Next Top Model (FASHION), Maison the Faux (FASHION), Shay Latukolan van Everybody Dance Now (DANS), Kirsten van Teijn (THEATER), Sanne Vogel (THEATER) en Koen Brouwer (DANS) en vele anderen. De dag wordt gehost door Koen Brouwer en Rens Polman van Lieve Bertha.

Je kunt je aanmelden via https://www.kunstbende.nl/kick-off/

 

Meer inspiratie