Spring Performing Arts Festival

Masterclass met Romeo Castellucci tijdens SPRING festival

SPRING Performing Arts Festival en Sociétas Raffaello Sanzio organiseren tijdens het festival een vierdaagse intensieve masterclass met een van de meest belangwekkende regisseurs van Europa: Romeo Castellucci. Deelnemers aan de masterclass volgen workshopsessies en repeteren voor, en een rol hebben in, Human use of human beings – de voorstelling van Romeo Castellucci/Sociétas Raffaello Sanzio die tijdens SPRING te zien is. De inschrijving is nu geopend.

Masterclass met Romeo Castellucci

De masterclass neemt het oeuvre van Castellucci als uitgangspunt en gaat in op een van de essentiële thema’s uit zijn werk: (de onmogelijkheid van) representatie. De masterclass bestaat uit onder andere een introductie op het werk en de werkwijze van Sociétas Raffaello Sanzio, workshopsessies met Romeo Castellucci en repetities voor en deelname in de voorstelling Human use of human beings op 22 en 23 mei 2015 in Utrecht.

Ga naar de website van SPRING voor meer informatie.

Professionals en studenten binnen de podiumkunsten, zowel acteurs/dansers/performers als regisseurs/makers, kunnen zich aanmelden voor de masterclass. In totaal zijn er 10 plekken te vergeven. Meer informatie over de workshop en over de wijze van aanmelden, vind je hier. De deadline van de aanmelding is 16 maart 2015. Voor verdere informatie kun je ook contact opnemen met: springacademy@springutrecht.nl.

SPRING Performing Arts Festival

SPRING Performing Arts Festival programmeert vernieuwende voorstellingen van (inter)nationale choreografen en theatermakers. Dit jaar vindt het festival plaats van 21 tot en met 30 mei in Utrecht. De masterclass van Romeo Castellucci maakt deel uit van het SPRING Academy programma: SPRING’s verdiepingsprogramma voor toeschouwers, studenten en jonge kunstenaars.

Meer inspiratie