Foto door Rahi Rezvani. NACHTRAVEN nieuwe voorstelling ISH

Krachten worden gebundeld tijdens NACHTRAVEN: hiphop, breakdance en klassieke muziek in één

Een samenwerking tussen ISH Dance Collective, Het Balletorkest en Westergas zorgt voor een nieuwe voorstelling: NACHTRAVEN. In Transformatorhuis Westergas in Amsterdam zal een combinatie van hiphop, breakdance en klassieke muziek te zien zijn in de intieme setting van een nachtclub.


De voorstelling

In NACHTRAVEN worden de dansers van ISH Dance Collective en de muzikanten van Het Balletorkest samengebracht om een voorstelling te spelen die alleen in deze tijd heeft kunnen ontstaan. Hierin wordt het thema ‘individualiteit’ centraal gesteld. Hoe je wordt teruggewezen op jezelf als het leven ineens stilstaat. Het individu versus de massa. 

In het Transformatorhuis van Westergas mogen er per voorstelling 100 bezoekers naar binnen. Er staat een tafeltje klaar om aan plaats te nemen en daar, op gepaste afstand, van de voorstelling te genieten. Je zult verrast worden door muziek van Lauren Hill en Stravinski. Duetten, solo’s en alles wat je niet verwacht komt voorbij. 

Marco Gerris, artistiek leider van ISH Dance Collective, zegt: ‘In deze bizarre tijd is de wereld op zichzelf al een choreografie. In NACHTRAVEN voel je dan ook de eenzaamheid van deze tijd, maar door de spannende combinatie van muziek- en dansstijlen komt alles toch weer samen.’ 

Kaarten en meer

De voorstelling zal iedere avond vanaf 18 tot en met 24 september te zien zijn om 19.30 en 21.30 uur. Een ticket kost €25,- met één inbegrepen drankje. De kaarten zijn alleen te reserveren via De Nationale Theaterkassa

Foto door Rahi Rezvani

Meer inspiratie