Dag 1 van Prix de Lausanne. Foto Pauline Daragon

Kijken: Prix de Lausanne 2018

Vandaag is het zover: de Prix de Lausanne, waar Ted Brandsen hoofd van de jury is, gaat van start! Meekijken? Dat kan met de livestream of kijk terug via YouTube.

De Prix de Lausanne is een prestigieuze internationale competitie voor jonge talentvolle dansers. De jury van de Prix de Lausanne 2018 bestaat uit negen gerenommeerde persoonlijkheden uit de danswereld, een prestigieus panel van dansprofessionals. Hun vrijwillige bijdrage wordt enorm gewaardeerd en draagt bij aan de reputatie en het succes van de internationale competitie.

Ted Brandsen voorzitter van de jury Prix de Lausanne 2018

De directeur van Het Nationale Ballet zegt trots te zijn deel uit te mogen maken van de jury van de Prix de Lausanne 2018. Brandsen: “The Prix de Lausanne is one of the most important events for young ballet dancers in the world. It is unique in its focus on the artistic and technical development for the participants, rather than on the competitive element alone. I am proud and excited to be part of the 2018 Prix de Lausanne as President of the jury and look forward to discovering the ballet stars of tomorrow.”

Volg de Prix de Lausanne dagelijks via hun website of YouTube-kanaal!

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: