ISH

ISH Dance Collective viert nieuwe locatie met gratis dansoptredens en -workshops

Een nieuwe, eigen locatie voor ISH Dance Collective! Die zal vanaf 23 juni geopend zijn in het bruisende Amsterdam Nieuw-West, genaamd Podium Lely. Deze nieuwe ruimte wordt een ontmoetingsplek en broedplaats voor talentontwikkeling op het gebied van dans. Om de opening te vieren, zal het hele weekend in het teken staan van gratis dansactiviteiten als hiphop workshops, een dansbattle, een jamsessie en een open podium voor iedereen die zijn of haar talent wil tonen.

Opening

Op de openingsdag zal de wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Amsterdam, Touria Meliani, officieel het gebouw openen. De festiviteiten en dansactiviteiten zullen doorgaan tot en met zondag. Voor iedereen die van dans houdt is dit een superleuk evenement om niet te missen.

ISH Dance Collective

ISH Dance Collective is een collectief van performers met allerlei verschillende talenten. Al meer dan twintig jaar gebruikt ISH multidisciplinaire voorstellingen en educatieprojecten om uiteenlopende groepen te verbinden. Met name ook jongeren. Ze willen een brug slaan tussen kunstvormen, disciplines en culturen. 

Bekijk hier het programma.

Meer inspiratie