Kerstgala Introdans

Introdans danst Kerstgala met live muziek

Introdans en Introdans Ensemble voor de Jeugd presenteren in de kerstperiode van 20 tot en met 29 december gezamenlijk een feestelijk en sfeervol programma. De ensembles delen het podium en dansen samen een hartveroverende voorstelling. Bijzonder is de samenwerking met Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel of Symfonia Jong Twente die omstebeurt de voorstelling live begeleiden.

Kerstgala van Introdans

Tijdens het Kerstgala worden onder andere het plechtige Andante (Hans van Manen), het in kaarslicht gedanste Un Ballo (Jiří Kylián) en het veelbesproken L'Après-midi d'un faune (Thierry Malandain) gedanst. Na de pauze dansen de ensembles het indrukwekkende Firebird Suite (Stijn Celis) en het dolkomische Purple Fools (Mauro de Candia). 

Bestel hier uw kaarten!

Live begeleiding door jeugdorkesten

Het Kerstgala wordt live begeleid door twee jeugdorkesten. Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle onder leiding van Albert Dam speelt op 20, 22, 23 en 26 december 2014. Onder leiding van Alexander Geluk begeleidt Symfonia Jong Twente uit Enschede de balletten op 27, 28 en 29 december 2014.

Meer inspiratie