Het nieuwe nummer van Dans Magazine is verschenen

Dans Magazine nr 5 2011Het nieuwe nummer van Dans Magazine is weer verschenen en staat weer vol met prachtige foto's, nieuws, reportages en voorstellingen. Een kleine greep uit het nummer: de dansfoto's van Erwin Olaf, Hart van Danstheater Aya, LeineRoebana, hoe nu verder voor de jeugddans en breakdancewedstrijd Spinn Off.

Erwin Olaf

Erwin Olaf is dansfotograaf en bepaalt met zijn foto's al tien jaar het lang het gezicht van Introdans. Maar voor het jubileum van het dansgezelschap heeft hij ook iets heel anders gedaan.

Hart van Danstheater Aya

Danstheater Aya brengt nu de nieuwe voorstelling Hart, waarvan de choreografie is gemaakt door Anne Suurendonk met mededansers Lucien Denny en Wies Bloemen.

Fusion: Ghost Track van LeineRoebana

Vijf dansers van LeineRoebana werkten voor Fusion: Ghost Track samen met drie Indonesische collega's, dit levert een spannende ontmoeting op.

Status van de jeugddans

Aandacht is er in Dans Magazine 5 ook voor de naderende bezuinigingen op de jeugddans. Ondanks dat de gezelschappen voldoen aan de eisen die door de subsidieverstrekker gesteld worden, worden er toch vier van de vijf jeugddansgezelschappen bedreigd met opheffing.

Nieuwsgierig geworden? Dans Magazine 5 ligt nu in de winkel, of neem een abonnement