dans, dansperformance, balsport

Gezocht: balsporters voor dansperformance in Nijmegen

Flex Dansstudio uit Nijmegen zoekt in samenwerking met Stichting Flex to the Max balsportteams om een gezamenlijke dansvoorstelling te maken. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsschouwburg Nijmegen. Het doel? Een spetterende dansperformance waar de ballen je om de oren vliegen, de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buiten spel staat. Ben of ken jij een balsporter tussen de 8 en 21 jaar? Meld je dan nu met je team aan via info@flexttmax.nl

Repetitiedagen

De trainingen en repetities vinden plaatsen tussen maart en eind juni 2018, bij voorkeur op vrijdag en in het weekend. Gedurende het project is er professionele begeleiding aanwezig die voor een goed samenspel tussen dansers en sporters zorgt. Op zondag 24 juni 2018 wordt de dansperformance gepresenteerd in Stadsschouwburg Nijmegen.

Verwachtingen

Flex Dansstudio Nijmegen verwacht een kleine bijdrage om het project verder te financieren. Deelname met je balsportteam kost daarom 25 euro per persoon, inclusief twee vrijkaarten voor de dansperformance. Daar tegenover staat een unieke ervaring en de kans om op een groot podium te stralen.

Wil jij graag jouw talent delen en van elkaar leren? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@flexttmax.nl. Voor vragen en meer informatie kun je ook bij dit e-mailadres terecht.

Flex Dansstudio is ambassadeur van Dansmagazine.nl

Meer inspiratie