credits foto: Petrovsky & Ramone

Gala voor opera en balletminnende jongeren

De Nationale Opera & Ballet organiseert op 10 juni een internationaal gala voor young professionals, het International Young Patrons Circle Gala. Dit is de eerste keer dat er op deze schaal een gala voor jongeren door de Nationale Opera & Ballet wordt gebracht.

Tijdens het gala wordt er een opera- en balletprogramma gepresenteerd dat speciaal voor deze avond is samengesteld door de jonge, veelbelovende regisseur Floris Visser (34). Het verhaal etaleert de overeenkomsten tussen opera en ballet en wordt verteld door (o.a.) solisten Igone de Jongh en Michaela DePrince van Het Nationale Ballet en het Koor van De Nationale Opera. De avond wordt culinair aangekleed door Bluespoon, Taiko en Librije’s Zusje.

Eline Danker, Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer van de Nationale Opera & Ballet, over het International Young Patrons Circle Gala: “Cultuurminnende jongeren zijn van groot belang voor de toekomst van onze kunstvormen. Het gala is mede mogelijk gemaakt door onze ruim 150 Young Patrons.’’

De Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet verenigt young professionals, filantropen en kunstliefhebbers tussen de 21 en 45 jaar die de liefde voor opera en ballet met elkaar delen. 

Bron: Nationale Opera & Ballet

Meer inspiratie