Dance Waves Competition danscompetitie

Doe mee aan de grootste danswedstrijd in België en Nederland

Meer dan twintigduizend dansers deden de afgelopen jaren al mee in Nederland en België, jullie hopelijk toch ook? Iedereen kan inschrijven voor Dance Waves Competition: dansgroepen, dansscholen en individuele dansers.

Dance Waves Competition is de grootste danswedstrijd in Nederland en België samen en blijft groeien. Komend schooljaar zijn er maar liefst 24 wedstrijden gepland! Alle wedstrijden gaan door in mooie theaterzalen met professionele belichting, juryleden en fotografen. De wedstrijd is toegankelijk voor dansers van alle niveaus en alle leeftijden in de dansstijlen urban, modern, hedendaags, jazz en ballet. Je kan deelnemen als solist, met een duo of trio of in groep.

Alle danstalenten onder een dak

Het doel is om jonge, getalenteerde dansers samen te brengen tijdens onze wedstrijden waardoor ze met elkaar in contact kunnen komen en van elkaar kunnen leren. We willen jong talent stimuleren en promoten door het aanbieden van wedstrijden op podia met professionele belichting, juryleden en fotografen. Winnaars worden gepromoot via YouTube, Facebook, Instragram,.. noem maar op. Het is de ideale manier om jezelf in de kijker te zetten!

Benieuwd? Neem zeker een kijkje op onze website www.dancewavescompetiiton.com. Iedereen is welkom op Dance Waves Competition, aarzel zeker niet om je in te schrijven!

Moesten er vragen zijn kan je altijd mailen naar info@dancewavescompetition.com

Programma van Dance Waves Competition.

Meer inspiratie