opleiding dans school leren educatie

De dansopleidingenspecial is nu online!

Keuzestress? Dans Magazine zet ieder jaar de vele dansopleidingen graag voor je op een rijtje. Nu is voor de tweede keer deze ook als online magazine gepubliceerd. Met extra artikelen en interviews, helemaal gratis. Een must read voor iedere dansenthousiast. 

Lees nu onze online opleidingenspecial van 2019

Alles over je dansopleiding

Een speciaal digitaal tijdschrift met alle informatie over dansopleidingen door heel Nederland. Van vooropleidingen tot interviews met alumni, van binnen- tot buitenland. Zo komen de dansopleidingen van onder andere Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Codarts voorbij, maar ook RAD Londen Royal Dance Academy en Dance Area in Zwitserland. Er staat niet alleen informatie over de verschillende scholen in, maar ook tips voor bij bijvoorbeeld een auditie. De special geeft per opleiding meer informatie over welke danser jij wilt worden: sta je het liefst op het podium, of ben je achter de schermen actief als dansdocent, choreograaf of therapeut?

Een jaarlijkse traditie van Dans Magazine

Sinds 2015 brengt Dans Magazine een special uit over dansopleidingen. “De dansopleidingen sluiten steeds meer aan bij het veranderende dansveld en de beroepspraktijk”, zegt Joost Groeneboer, hoofdredacteur van Dans Magazine. “Tijdens je opleiding leer je dan ook niet alleen dansen, maar ook allerlei andere skills. Zoals zelfvertrouwen, doorzettings- en inlevingsvermogen, samenwerken en dansondernemerschap.”

Alle specials van Dans Magazine vanaf 2018 lees je als online magazine terug op allesoverdans.nl.

Meer inspiratie