Bron: Creative College - De Dansopleiding

Dansstudenten van Creative College supporten Dance4Life

Cupcakes bakken, een filmavond organiseren of een lunch verzorgen voor hun docenten. De studenten van De Dansopleiding van het Creative College probeerden op alle mogelijke manieren geld in te zamelen voor Dance4Life. Dance4Life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Op 1 december 2015 organiseert de stichting een groot muziekevenement in Ahoy Rotterdam.

Tijdens het evenement verzorgen eerste- en tweedejaars studenten van De Dansopleiding showcases, workshops en solo’s. Lakhotta crew verzorgt een showcase en Jeffrey Loewenicht, Damion Held, Nina van der Zouwen en vele anderen van De Dansopleiding verzorgen solo-optredens. De studenten Miswueny Bart & Devante Albitrouw geven workshops aan bezoekers.

Bewustmaken van de gevaren van aids

Dance4Life geeft voorlichting over aids. Bovendien motiveert Dance4Life jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van HIV en aids wereldwijd terug te dringen. Tijdens het evenement maken de studenten van De Dansopleiding door middel van muziek en dans de jongeren bewust van aids en van de gevaren.

Meer inspiratie