Dans deze zomer buiten met Buitenkunst

Buitenkunst dans zomerwekenVoor gevorderde dansers organiseert Buitenkunst Randmeer iedere zomer verschillende workshops. Dit jaar kan je in Flevoland terecht voor workshops in tango, moderne dans, choreografie, salsa en ademhalen.

Dansworkshops Buitenkunst

12-19 juli: Todo Tango
19-26 juli: Moderne dans
26 juli–2 augustus: Bewegend beeld
2-9 augustus: Nu of nooit
9-16 augustus: Modern meets Cuba
16-23 augustus: Adem

Buitenkunst zomerweken

Buitenkunst organiseert projecten op het gebied van dans, theater, muziek, literatuur, beeldende kunst, fotografie en video. Op twee verschillende locaties - Randmeer & Drenthe - zijn er in het zomerseizoen diverse workshops te volgen voor verschillende leeftijden onder begeleiding van professionele kunstenaars. 

Buitenkunst Randmeer

Buitenkunst Randmeer (6 km. van Elburg, Flevoland) is het eigen terrein. Elk voorjaar worden er de werktenten, ateliers, studio's, het restaurant en de twee theaters opgebouwd. `s Avonds zijn er regelmatig presentaties en concerten in het restaurant en is de bar geopend. Vanaf half mei tot en met eind augustus vinden daar weekend- en weekworkshops plaats. Veel workshops zijn voor gevorderden, maar ook beginners kunnen er terecht in de werkplaatsprogramma's. 

Klik hier voor de brochure met het volledige overzicht van workshops.

Buitenkunst Drenthe

Buitenkunst Drenthe organiseert in de zomermaanden op een bosrijk terrein van Staatsbosbeheer workshopweken. Dagelijks kun je kiezen uit een divers aanbod van workshops. Buitenkunst Drenthe biedt naast de workshops voor volwassenen (vanaf. 16 jaar), een speciaal programma voor jongeren(12-15 jaar), kinderen (6-11 jaar) en kleuters (3-5 jaar).