Zomerweken Buitenkunst Drenthe

Zomerweken Buitenkunst Drenthe - Ontdek het ter plekke!

Hou je van afwisseling, experiment en diversiteit? Wil je elke dag kunnen kiezen? Durf je blanco ergens in te stappen en laat je je graag verrassen? En geniet je van 100 % kamperen midden in het bos? Dan is Buitenkunst Drenthe iets voor jou.

Vijf weken in juli en augustus, die duren van zaterdagmiddag (aankomst) tot zaterdagochtend (vertrek) op het prachtige terrein van Staatsbosbeheer met een workshopprogramma met dagelijks keuze uit verschillende disciplines: dans, beeldende kunst, schilderen, theater, instrumentale muziek, zang, en schrijven. Werktenten, ateliers, schildermaterialen, muziekinstrumenten, dansvloeren, tribunes, en een openluchttheater; alles is aanwezig. Behalve elektriciteit. De combinatie van de workshops en het kamperen tussen eeuwenoude bomen zorgt voor een bijzondere vakantie, met zoveel inspanning en ontspanning als je zelf wilt.

Deelnemers met allerlei achtergronden komen naar Buitenkunst Drenthe. Alleen of samen, met of zonder kinderen, jong en oud, en met veel of weinig ervaring. Deze mengelmoes is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van het geheel. Gedeeld is de interesse in de kunsten.

Moderne dans, theaterdans, choreografie of een workshop improvisatie. Techniek, onderzoek, partnerwerk, toewerken naar een presentatie. Het maken van dansmateriaal of een hele voorstelling. Verhalend of abstract. Expressief of ingetogen. In solo’s, duetten, trio’s of met de hele groep. Ook samenwerken met een andere kunstvorm is mogelijk. Natuurlijk wordt niet elke dag alles aangeboden, maar door de week heen zal de diversiteit in het aanbod groot zijn. De samenstelling van de medewerkersteams wordt pas vlak van tevoren definitief. Uiteraard zijn alle dansers, choreografen, en docenten professioneel en ervaren. Kosten: € 220,- (200,-* voor jongvolwassenen van 16 t/m 25 jaar)

Data Zomerweken Buitenkunst Drenthe 2017

  • Week 1: 15-22 juli 2017
  • Week 2: 22-29 juli 2017
  • Week 3: 29 juli-5 augustus 2017
  • Week 4: 5-12 augustus 2017
  • Week 5: 12-19 augustus 2017

Datum: 

15 jul - 19 aug '17

Organisator: 

Buitenkunst Drenthe

Plaats: 

Elp