Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Betroffenheit © Michael Slobodian
Nieuws - 17 jul 2017

De 27e editie van Julidans werd 15 juli succesvol afgesloten. Een verslag van twaalf dagen vol uitgesproken dansvoorstellingen van de vernieuwers van nu.

WHAT DO WE KNOW © Arjan Spannenburg
Review - 13 jul 2017 - Joanna Fox

Sagi Gross en Jeroen Fransen delen een uitzonderlijke dansvisie en lanceren in Amsterdam een gloednieuw platform voor danskunstenaars en danspubliek.

BECOMING - INNE | Iván Pérez
Nieuws - 10 jul 2017

In plaats van pre-recorded muziek te gebruiken, kun jij choreograaf Iván Pérez helpen de muziek live on stage te brengen als onderdeel van de voorstelling.

THE WINNER TAKES IT ALL - MAN || CO
Nieuws - 6 jul 2017

THE WINNER TAKES IT ALL schreeuwt om statige kostuums en dwingende geluiden! Doneer en breng danscollectief MAN || CO aan de macht.

Satyagraha - Korzo producties
Nieuws - 4 jul 2017

Helpt jij mee de opera Satyagraha van Philip Glass te voltooien in een bijzondere uitvoering met 2 koren en Indiase en moderne dansers?

Company Noi in setting van Timeless Beauty
Nieuws - 3 jul 2017

Musea experimenteren steeds vaker met dans. Zo ook het Gallo-Romeins Museum. Gedeputeerde van Cultuur, Toerisme en Erfgoed Igor Philtjens verteld waarom.

BEETGAAR - Academie voor Theater en Dans. © Aoife Murphy
Review - 27 jun 2017 - Amber Droog

Eén avond, twee en een half uur, negentien dansstukken. In BEETGAAR toont elk dansstuk een enorme potentie. Creatief, artistiek en gewaagd.

Fontys Academie voor Danseducatie. © Noortje van Gessel
Review - 23 jun 2017 - Amber Droog

In Podium Bloos in Breda hangt een sfeer van positieve spanning en sensatie. Een avond vol variatie, verassing en spektakel kan beginnen.

Dans op Oerol. © Marloes van Doorn
Reportage - 20 jun 2017

Dans en slagwerk, dans en klassieke muziek, dans en Grieks drama. Op theaterfestival Oerol is voelbaar dat dans makkelijk samengaat met andere disciplines.

Multicolour - Introdans en Generale Oost. © Menno van der Meulen
Review - 14 jun 2017 - Joanna Fox

De ambitie om te choreograferen krijgt voor vier dansers van Introdans een podium. De uitdaging: Hoe vertaal je een idee naar een choreografie?

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen