Home » Rubriek

Lifestyle

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reportages over allerlei onderwerpen binnen de dans, interviews met dansers en choreografen (zowel amateurs als pro's) en blogs van mensen in de danswereld.

6 must-see dansfilms
Reportage - 18 jul 2017

Wat is er nieuw op het gebied van films, documentaires en series of wat moet je als dansliefhebber écht nog gezien hebben? Dit zijn zes must-see dansfilms!

Nieuws - 13 jul 2017

Heb jij een vlotte pen en ben je op zoek naar een inspirerende stage waarmee je iedere dag met schrijven aan de slag bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Foto: Jakob Owens - Unsplash
Reportage - 3 jul 2017

Na een jaar hard werken en veel dansen zit het dansseizoen er weer op! Speciaal voor jou vier tips om de zomerstop dansend en sportend door te komen.

Voorkom je dansdip. Bron: Unsplash
Reportage - 22 jun 2017

Je bent moe, hebt geen energie en geen zin meer in je danslessen. Is dansen nog wel wat je wil? Wat dan? Zes tips om je dansdip te overwinnen.

Dansen maakt je gelukkig. Foto: Andre Hunter - Unsplash
Reportage - 21 jun 2017

Door creatief bezig te zijn en ritmisch te bewegen wordt je hoofd leeg en kun je ontspannen. Maar waarom wordt je juist van dansen zo gelukkig?

Foto: Craig Whitehead, Unsplash
Reportage - 29 mei 2017

Loop jij ook weleens vast tijdens het maken van een choreografie? Geen zorgen! Speciaal voor jou zes tips om weer op gang te komen.

Haal meer uit je danstraining – 6 tips
Reportage - 22 mei 2017

Benieuwd wat je kan doen om je danstraining ten volste te benutten? Speciaal voor jou zes praktische tips om de beste danser(es) uit jezelf te halen.​

Cao Toneel en Dans algemeen verbindend
Nieuws - 5 mei 2017

Met de AVV van de cao Toneel en Dans kan concurrentie op arbeidsvoorwaarden en wildgroei van producties waarbij medewerkers slecht of niet worden beloond, worden bestreden.

Mandala Festival: kunst en lifestyle
Interview - 1 mei 2017

Mandala is een meerdaags festival in juni waar allerlei creatieve disciplines samenkomen. Muziek, theater maar ook dans en yoga kun je er vinden.

Introdans staat hand in hand. © Mathieu Di Scala
Nieuws - 6 apr 2017

Ook Introdans is geschokt door het zinloze geweld wat gebruikt is tegen twee mannen in Arnhem omdat ze hand in hand liepen. Daarom staan de dansers hand in hand in alle regenboogkleuren.

Pagina's

Abonneren op Lifestyle