Dansprogramma Dance Dance Dance

Dance Dance Dance gaat de wereld over

Na twee Nederlandse seizoenen van het programma Dance Dance Dance gaat het programma nu de wereld over.  De strijd waarin bekende Nederlanders videoclips na dansen, sloeg bij het Nederlandse publiek al goed aan. De Duitse zender RTL zond dit najaar de Duitse versie van de tv-show al uit. En binnenkort starten ook de opnames van de Britse versie.

In april 2016 kocht Engeland de rechten al voor het format van Dance Dance Dance. Tegelijkertijd met China en Duitsland. Inmiddels heeft Italië de rechten voor het programma ook al in handen.

Timor Steffens werkt mee bij Britse versie dansprogramma

Voor de Britse versie komen nu de eerste namen naar buiten. Zo neemt Timor Steffens de rol van jurylid en artistiek leider op zich. Dit is al de tweede keer dat de ex-danser (onder andere bekend van So You Think You Can Dance en als danser bij Micheal Jackson) deze taken gaat uitvoeren. In de Nederlandse productie bepaalde hij als artistiek leider welke choreografieën de koppels elke week uitvoerden. Daarnaast zat hij, samen met Igone de Jongh en Dan Karaty, ook in de Nederlandse jury.

Naast Timor gaan hiphopper Ashley Banjo en choreograaf Tina Landon deel uitmaken van de Britse versie van Dance Dance Dance.  

Daarnaast is bekend gemaakt dat Alesha Dixon het programma gaat presenteren. In 2007 won zij het Britse programma Strictly Come Dancing. Daarna zat zij in de jury van het stijldansprogramma. Dit wordt voor haar de eerste keer dat ze een televisieprogramma presenteert.

Eerste stappen bij Italiaanse Dance Dance Dance

Nu de Britse Dance Dance Dance  volledig in de startblokken staat, beginnen ook de eerste voorbereidingen voor de Italiaanse versie van het dansprogramma. Timor kan alvast verklappen dat hij ook hier in de jury plaats neemt.

Meer inspiratie