BECOMING - INNE | Iván Pérez

Crowdfundingactie: Live muziek voor Iván Pérez

Dansliefhebbers in Nederland en daarbuiten de kans om zelf bij te dragen aan de totstandkoming van de live muziek van de nieuwe dansvoorstelling BECOMING van choreograaf Iván Pérez. In plaats van pre-recorded muziek te gebruiken, wordt de muziek een werkelijk onderdeel van de voorstelling.

BECOMING is een project van het gezelschap INNE van choreograaf Iván Pérez. De voorstelling zal in oktober in première gaan tijdens het Festival de Nederlandse Dansdagen en daarna langs verschillende theaters in Nederland touren. BECOMING gaat over de steeds veranderende wereld en de manier waarop wij bewust of onbewust effect hebben op een ander. De voorstelling wordt gedanst door Christopher Tandy, Wei-yun Chen, Majon van der Schot. Naast drie performers werkt Pérez voor BECOMING nauw samen met de Rotterdamse muziekcomponist Rutger Zuydervelt, ook wel bekend als Machinefabriek. Samen werken ze richting een live-performance waarin muziek en dans op het podium samensmelten.

Dans heeft live muziek nodig

Met de crowdfunding-actie roept het gezelschap hun achterban en het brede publiek op de muziek van BECOMING tot leven te brengen. In plaats van pre-recorded muziek, kan de muziek, live, op het podium, tot stand komen. Met 250 donaties van 10 euro kan al het streefbedrag van 2.500 euro gehaald worden. Met het opgehaalde bedrag kunnen de kosten voor de live-muziek van BECOMING gedekt worden.

Doneren kan tot en met 31 juli op de website van Voordekunst. Als speciale dank voor de steun, ontvangt elke donateur een uitnodiging voor de livestream op 10 augustus om de exclusieve preview van BECOMING te zien. Bekijk ook de andere tegenprestaties.

Meer inspiratie