Dansers tijdens hun balletles

Bestaan Stichting Omscholing Dansers Nederland loopt gevaar

De toekomst van de Stichting Omscholing Dansers Nederland loopt gevaar. Daarom doet danser Tim een oproep. Teken de petitie en help zo mee de stem van alle dansers te laten horen.

De financiële hulp voor het herscholingsprogramma van de dansers is niet zeker. Vreemd, want het werk van de Stichting Omscholing Dansers Nederland wordt goed gewaardeerd en boekt goede resultaten. Toch vinden veel bedrijven het moeilijk de vereiste bijdrage te betalen. Daarom is het nodig dat de dansers zich laten horen en laten weten hoe belangrijk dit programma voor hen is, vooral als ze aan het einde van hun dans carrière zitten.

Dancer Transition Support in the Netherlands

'Dancer transition support in the Netherlands' is een goed voorbeeld van het succes van Omscholing Dansers Nederland. Met voormalig dansers: Rohan Dunham (student psychologie), Philipp Fricke (biotechnoloog), Ben Holder (copywriter), Ruta Jezerskyte (fysiotherapeut), Annemarie Labinjo (trainer/coach), Anna Seidl (assistent professor), Goran Turnšek (fotograaf) en Ingetje Wielenga (advocaat arbeidsrecht).

25-jarig jubileum van de Omscholingsregeling Dansers

Bij de omscholing van dansers kom er veel bij kijken. Daarom vertellen in Switch, the Movie een aantal dansers hun verhaal. De film werd gemaakt Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Omscholingsregeling Dansers in 2011 door dance2film (Altin Kaftira en Mathieu Gremillet), Bastian Manders en Saskia van Heijster (allen (ex-)dansers).

Omscholingsregeling Dansers moet blijven

Tim is een van de vele dansers dat zich zorgen maakt om zijn toekomst en die van de omscholingsregeling voor dansers. Hij maakte deze online petitie voor dansers om te onderteken en zo samen hun stem te verheffen.

Laat je stem horen en klik hier om de petitie te ondertekenen.

Meer inspiratie