Dance Dance Dance Igone de Jongh Timor Steffens Dan Karaty seizoen 4 RTL 4

Afscheid van eerste koppel in Dance Dance Dance

Bijna een tien, er werd afscheid genomen van het eerste koppel en nog veel meer. Dit gebeurde er in de derde aflevering van Dance Dance Dance. Wij praten je even bij. 

Lijkt makkelijk maar is het niet

In deze aflevering leken sommige videoclips makkelijk uit te voeren maar zodra de kandidaten gingen repeteren leek het toch een stuk moeilijker. Zoals bij Holly en Soy. Zij dansten Moose en Camille na uit de film Step up 3D. 

De attributen, het op tijd op de juiste plek zijn en dan ook nog de juiste emotie op je gezicht laten zien. Bij de repetities viel dit nog flink tegen, maar tijdens het liveoptreden dansten het koppel hun choreografie met goede vaart en plezier. De jury vond dat hun chemie goed was te zien en dat ze vlekkeloos hadden gedanst. 

Bij Bridget Maasland moest haar hersenpan ook even kraken. Met haar solo dansten ze de videoclip Vogue na van Madonna. “Een meisjesdroom die uitkomt,” zei de presentatrice. Met de repetities zat Maasland behoorlijk te vechten met de kleine details in de dans, waarbij je bijvoorbeeld je handen los moest bewegen van je armen in strakke bewegingen. 

Met het liveoptreden ging het gelukkig goed. De jury vond dat haar emotie, sexy en stoer, perfect was. Dan Karaty zag helaas wel een paar misstappen, toch was dit haar beste optreden tot nu toe. De jury was bleef verdeeld maar gaf Maasland uiteindelijk toch twee keer een 8 en een 7,5 te scoren.

Bijna een 10

Het vierde seizoen van Dance Dance Dance is pas net over de helft en de eerste tien werd al bijna weggegeven. Deze zou naar Urvin Monte gaan. Monte danste de videoclip One in a million na van Ne-Yo. Dan Karaty vond hem de beste danser van alle deelnemers. Timor Steffens vond zelfs de details en zijn emotie enorm sterk. Steffens stond op het punt om Monte een 10 te geven, maar vond dat hij zijn floorwork nog wat kon verbeteren.  

Afscheid van eerste koppel

In deze derde aflevering moest er echt afscheid worden genomen. Bridget en Jelle vielen als eerste af. Deze acteur en presentatrice misten net wat punten ten opzichte van Londen en Miljuschka, die met hun laatste optreden volgens jurylid Igone de Jongh een heerlijke afsluiter was. Timor Steffens vond daarbij dat Londen en Miljuschka allebei weer een stuk vooruit waren gegaan met hun groves en emotie. Dan gaf met zijn punten het verlossende woord.

Alle koppels dansen in dit programma voor een goed doel. Bridget en Jelle dansten een bepaald bedrag bij elkaar voor de Stichting Het Gehandicapte Kind. Deze stichting helpt kinderen met een handicap te sporten door middel van bijvoorbeeld aangepaste fietsen en looprekken. Met de cheque van €25000,-  was de stichting ontzettend blij. 

Volgende week is de kwartfinale met nu nog in de race: Miljuschka en Londen, Holly en Soy, Patrick en Marlayne, Britt en Urvin.

Meer inspiratie