Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) - Dans

Domplein 4 - 3512 JC Utrecht

UCK DansUCK Dans biedt een groot dansprogramma voor zowel de beginner als de gevorderde danser en alles wat er tussen zit. Ons motto: kinderen, jongeren en volwassenen (jong en oud) prikkelen, verrassen, leren, inspireren en nieuwsgierig maken naar dans als podiumkunst. Van kennismaking naar ambacht, van presentatie naar talentontwikkeling.

Je kan op elk niveau terecht voor de traditionele techniekvakken als klassiek, jazz en modern. Maar is er ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe moves en styles binnen breakdance en hiphop. Wil je dans en danselementen gebruiken voor je eigen training en conditie, dan kan dat bij Dans & Workout en Dans & Yoga. Of je kiest ervoor om een danstheatervoorstelling te maken en uit te voeren onder leiding van een choreograaf of zelf aan de slag in de vrije werkplaats.

UCK Dans maakt deel uit van het Utrechts Centrum voor de Kunsten. En is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans MagazineKijk snel verder

dansfestival utrecht amateurdans
Nieuws - 15 dec 2018

Op 25, 26 en 27 januari 2019 is het Dans!festival in Utrecht, een festival speciaal voor amateurdans.

Abonneren op Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) - Dans