Studio26

Larensteinselaan 26 D - 6882 CT Velp

Dansschool VelpStudio26 is een podium voor creatieve industrie dat kinderen en volwassenen een breed cursusprogramma aanbiedt op het terrein van dans, muziek, musical en circus. Onze lessen worden gegeven door bevlogen vakdocenten in Velp, Arnhem en Dieren. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. Voor de getalenteerde en ambitieuze dansleerlingen hebben we ook selectielessen en een Masterclass programma. In onze lessen staan kwaliteit en plezier in de les voorop. Je kunt bij ons vrijblijvend een proefles volgen!

Dansschool VelpNaast onze lessen aan amateurs verzorgen wij ook alle praktijklessen aan leerlingen van de MBO-opleidingen Podiumkunsten Artiest Dans Show, Artiest Dans Urban en de Nederlandse Musical Academie van het Rijn IJssel in Arnhem. Verder organiseert Studio26 met meerdere partijen tal van projecten in basis en voortgezet onderwijs, bedrijven en (overheids)instellingen.

U vindt meer informatie op www.studio26.nl. U kunt ons ook mailen of bellen: info@studio26.nl of 026 - 383 04 22.

Studio26 is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Nieuws - 10 dec 2015

In de week van 4 t/m 9 januari 2016 is iedereen, jong en oud, welkom om gratis lessen te komen volgen bij Studio26. Dans, muziek, theater, circus – alles is mogelijk!

Abonneren op Studio26