Gratis lessen bij Studio26!

In de week van 4 t/m 9 januari 2016 is iedereen, jong en oud, welkom om gratis lessen te komen volgen bij Studio26. Dans, muziek, theater, circus – alles is mogelijk!

Studio26, voorheen AtelierVelp, is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ze verzorgt aan circa 700 leerlingen wekelijks dans-, muziek-, theater- en circuslessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren.

“Twee keer per jaar organiseren we een open huisweek. We vinden het belangrijk dat iedereen kan ervaren wat kunst met je doet, hoeveel plezier en verbondenheid het je kan geven.”, aldus Esther Mast, één van de eigenaren van Studio26. In de week van 4 t/m 9 januari is iedereen welkom bij alle groepslessen.

Een ruim aanbod

Op dansgebied is er een ruim aanbod voor alle leeftijden, van beginner tot gevorderd: peuter- en kleuterdans, klassiek ballet, moderne dans, jazz dance, hiphop, breakdance etc. Op muziekgebied zijn er de lessen muziektheater, of voor kinderen die een instrument willen leren bespelen is er algemene muzikale vorming, waarin kinderen kennismaken met diverse instrumenten en het notenschrift. Ook voor volwassen muziek- en theaterliefhebbers is er genoeg keus. Koor en toneelles behoren onder andere tot het aanbod. Nieuw sinds een aantal jaar is de circusafdeling. In de lessen circustheater leren kinderen en jongeren diverse technieken, zoals acrobatiek, jongleren, trapeze, tissuedoeken, eenwieleren en steltlopen. Voor veel kinderen een leuk alternatief voor turnles.

Kunst moet laagdrempelig zijn

Studio26 denkt ook aan de gezinnen met minder ruime financiële middelen. “Ondanks dat je bij ons al vanaf 18 euro per maand lessen kunt volgen, is dit voor veel gezinnen helaas nog steeds te prijzig. Voor hen is de open huisweek een mooie kans om gratis met kunst in aanraking te komen. Mensen die toch graag op les willen, kunnen bij ons ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld. Wij willen kunsteducatie graag laagdrempelig houden – kunst is voor iedereen!”.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby en weet je nog niet precies wat je leuk vindt? Dan is de open huisweek een mooie kans om alles eens uit te proberen. Kijk voor het rooster en de diverse locaties op de website www.studio26.nl of neem contact op via info@studio26.nl, 026 – 3830422.

Meer inspiratie