ID Dance

Wil je op een leuke en sportieve manier dansen in Nijmegen? Dat kan bij ID Dance. ID DanceMet een team van twaalf docenten geven we lessen aan bijna 700 leerlingen van alle leeftijden. ID Dance is groot geworden met het eigen ontwikkelde ‘funkydance’; een mix van streetdance en jazz. Een greep uit onze andere lessen: breakdance, hiphop, jazz, modern, klassiek ballet, yoga en musical.

Bij ID Dance werken we aan coördinatie, concentratie en uithoudingsvermogen. En dat allemaal terwijl het er ook hartstikke gezellig is. Hard werken met veel plezier, daar draait het om! Het team van ID Dance zijn twaalf fijne kundige gediplomeerde docenten die ieder dans als passie hebben. Door verschillende kwaliteiten te mixen met een gedegen didactische basis zijn wij van alle markten thuis. Dansen is voor ons een passie, goed lesgeven een vereiste. Ook als team blijven wij ons ontwikkelen en dragen wij graag de verantwoordelijkheid als voorbeeldfunctie op het gebied van dansen, samenwerken en plezier. Kijk op onze site www.id-dance.nl naar een van de danssoorten of onderwerpen om te zien wat we allemaal doen. En vooral wat JIJ bij ons allemaal kan doen!

ID Dance is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Dansschool Nijmegen
Nieuws - 12 jan 2015

Een aantal jaar geleden hebben we bij onze dansschool de ID X-Mas shows gestart. Gewoon een leuke presentatie van alle groepen op de dag dat ze dansen.

Abonneren op ID Dance