Dansschool Nijmegen

ID X-Mas shows groot succes!

Zoals elke dansschool in de laatste week van December, is het bij ons ook erg druk. Al jaren zwoegen we ons door de laatste week heen, de week waar de kinderen knettergek gemaakt zijn door Sint, zijn Pieten en de honderden pepernoten en meteen aansluitend hapjes mogen maken voor de kerst avond op school. Tussendoor gaan ze naar school en oh ja, hebben ze ook nog leuke hobbies, zoals Dansen!

Een aantal jaar geleden hebben we bij onze dansschool de ID X-Mas shows gestart. Gewoon een leuke presentatie van alle groepen op de dag dat ze dansen. Voor opa, oma, papa en mama maar ook voor elkaar. Een klein uurtje waarin het heel druk is, warm maar gezellig.

Druk? Tuurlijk, de moeite waard? Ongetwijfeld! Op adrenaline de week doorkomen in plaats van vermoeidheid wegdansen. Blije gezichten in plaats van hangende wangen en enthousiaste ouders/verzorgers in plaats van zuchtende haastende en terecht redelijk gestrestste gezelligheid.

Een aanrader, simpele kostuums, korte liedjes, presentatie zonder druk. En met het juiste warme ID Dance gevoel de familie feestdagen in!

Meer inspiratie