Het Danskwartier

De Millystraat 8 - 9471 AH Zuidlaren

Foto Grand Café ZuidlarenHet Danskwartier in Zuidlaren (Drenthe) staat voor dansplezier, kwaliteit en talentontwikkeling. In een fijne sfeer wordt gewerkt aan een goede danstechniek. Dans is een unieke combinatie van beweging en creativiteit, daarom worden alle lessen afgestemd op leeftijd, niveau en belevingswereld. Het Danskwartier treedt graag naar buiten met verschillende optredens en voorstellingen. Het Danskwartier wordt geleid door Christel Kroese, samen met een professioneel en enthousiast docententeam.

Dansplezier

Dansplezier is de kern van waaruit de docenten en de leerlingen bij elkaar komen. Iedereen kan deze kernwaarde in zichzelf terug vinden. Een prettige sfeer voor docenten, ouders en leerlingen is voor ons erg belangrijk.

Kwaliteit

Het Danskwartier biedt kwalitatief hoogwaardig danskunstonderwijs. Onze docenten zijn vakspecialisten en hebben specifieke, jarenlange ervaring in de dansstijlen die zij methodisch onderbouwd aanbieden.

Talentontwikkeling

danskwartier dans magazineBinnen het Danskwartier wordt talent en ontwikkeling gestimuleerd. De leerlingen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, om zichzelf te laten zien en trots te zijn op prestaties. Bijzonder danstalent kan op uitnodiging of eigen initiatief auditie doen voor onze werkplaats. De dansers uit de werkplaats heten ‘Kwartiermakers’.

Het Danskwartier is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder!

Openings Cultureel Jaar FesTYvals - De Styl
Nieuws - 8 mei 2017

Op vrijdagavond 12 mei openen dansers van dansschool Het Danskwartier uit Zuidlaren het culturele jaar tijdens de spetterende openingsshow bij de Rijksluchtvaartschool in Eelde.

Foto Grand Café Zuidlaren
Nieuws - 6 okt 2016

Het Danskwartier is deze zomer verhuisd van centrum de Ludinge naar de bovenverdieping van het Grand Café Zuidlaren aan De Millystraat 8 in Zuidlaren. Dit betekent dat het Danskwartier vanaf nu een eigen volwaardige locatie heeft.

Nieuws - 26 aug 2015

Met ingang van het dansseizoen 2015-2016 opent dansschool ‘het Danskwartier’ de deuren in Zuidlaren. Het Danskwartier neemt het uitgebreide dansprogramma van instituut K-DANS over en stimuleert de bloeiende danscultuur van Noord Drenthe.

Abonneren op Het Danskwartier