Flex Dansstudio

Boksdoornstraat 93 - 6543 SE Nijmegen

Dansschool NijmegenVan Klassiek Ballet tot Dancehall, van Musical tot Breakdance en van Zang tot Yoga, Flex Dansstudio heeft voor ieder wat wils! We bieden een breed scala aan dans- en theaterlessen en blijven ons vernieuwen en ontwikkelen in ons aanbod.
Plezier in dans en bewegen staat bij ons centraal! Het is belangrijk voor ons om de leerlingen een veilige plek te geven waar individuele creativiteit, muzikaliteit en expressie er mogen zijn en worden bevorderd.

Dansschool NijmegenDeze veelzijdige studio weet haar leerlingen al 15 jaar enthousiast te maken voor het gevarieerde lesaanbod.  Een dynamisch team van ervaren, gediplomeerde docenten,  onder de leiding van de energieke Jasmijn Wolfers, afgestudeerd aan de Dansacademie, Hogeschool voor de Kunsten Arnhem als Dansdocent Theaterdans, verzorgt de lessen en meerdere dans- en theateractiviteiten.  Behalve professionaliteit en techniek in de lessen, is er ook altijd plek voor een grap of grol!

Dansschool NijmegenFlex Dansstudio groeit bijna uit zijn voegen! Naast deze professioneel ingerichte ruime studio, wordt er tevens gebruik gemaakt van een gymzaal en een aula met een podium voor optredens en benefiet activiteiten zoals bijvoorbeeld Serious Request. Daarbij kun je bij ons terecht voor workshops, optredens,  feesten en partijen, bruiloften en kinderfeestjes. Hoe gek je het ook maar kunt bedenken, wij zijn voor alles in!

Voor meer informatie mail naar: info@flexdansstudio.nl of check onze Facebookpagina!

Flex Dansstudio is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Dolle Dwaze Doe-mee Dans Dag
Nieuws - 14 apr 2017

Tijdens de Dolle Dwaze Doe-mee Dans Dag op 2e Paasdag is er tussen 12.00 tot 16.00 u van alles te doen & te beleven bij Flex Dansstudio. Van dansworkshops, tekenen, knutselen, schminken tot geld inzamelen voor Amnesty International!

Flex Dansstudio
Nieuws - 30 jan 2015

Op zondag 8 februari a.s. organiseert Flex Dansstudio een benefiet High Tea 'Typical English'! Het wordt een fantastische middag met een verrassende mix van dans, zang en muziek.

Nieuws - 17 nov 2014

Op 23 november komen de leerlingen van Flex Dansstudio in actie voor Serious Request 2014.

Abonneren op Flex Dansstudio