Dolle Dwaze Doe-mee Dans Dag

Dolle Dwaze Doe-mee Dans Dag voor Amnesty

Tijdens de Dolle Dwaze Doe-mee Dans Dag op 2e Paasdag is er tussen 12.00 tot 16.00 u van alles te doen & te beleven bij Flex Dansstudio. Van dansen en acteren tot tekenen, knutselen en schminken. Bijzonder is de geldinzamelingsactie voor Amnesty International.

Naast alle verzorgde workshops, kun je ook een tekening maken of een kleurplaat inkleuren voor een kind die gevangen zit in het buitenland, de acteer workshop volgen en door het kopen van lootjes maak je kans op prachtige prijzen!

Na een vol programma (zie hieronder), is iedereen van 15.30-16.00u van harte welkom voor een feestelijke afsluiting! Er zijn dansoptredens van de dansgroepen Flex to the Max & Flexies. En een uitreiking van leuke prijzen om mee naar huis te nemen. Onder de donateurs worden namelijk lootjes getrokken. Een losse workshop is € 5 en een dagpas is € 12,50. Verder zijn er lekkernijen & drinken te verkrijgen en kun je mooie spulletjes kopen waarmee je Amnesty steunt. 

DANCEGAME

  • 12.00-12.45 uur (4-7 jaar)
  • 12.45-13.30 uur (8-12 jaar)

Anouk geeft deze gezellige Dancegame lessen. Dansspelletjes vindt iedereen leuk! Normaal gesproken doen wij dit soort spelletjes niet een hele les door en nu kan ‘t een keer wèl! Geef je op voor Dancegame en we gaan 45 min. lang alleen maar leuke dansspelletjes doen!

LEKKER GEK SCHMINKEN

  • 12.00-12.45 u (8-12 jaar)

Malebo gaat samen met jou aan de slag met schmink en penseel! Nu mag je zelf leren hoe je kunt schminken en jezelf kan omtoveren tot... Dat is nog een verrassing, zodat we van elkaar kunnen raden wie of wat je bent geworden!

KNUTSELEN MET FIER FEEST

  • 12.45-13.30 u (4-7 jaar)
  • 13.45-14.30 u (8-12 jaar)

Ilona kan van niets iets maken! En jij kan dat leren! Je kunt uit verschillende knutselwerkjes kiezen, zoals het maken van een kroontje, een feestelijke slinger of het vlechten van een armbandje. Tijdens de feestjes van Fier Feest is iedereen altijd reuze enthousiast en speciaal met de DDDDD komt Ilona met je knutselen!

ACTEREN VOOR AMNESTY

  • 13.45-14.30 u (8-12 jaar)

Marlita wil met deze workshop geld inzamelen voor Amnesty International. Deze workshop is een toffe combinatie van acteren en bewegen! Je leert bijvoorbeeld werken met statussen: het verschil tussen machtig en machteloos. Zo gaat het ook in de landen waar Amnesty actief is, omdat in deze landen politici teveel macht hebben. Daar belanden namelijk onschuldige volwassenen en zelfs kinderen in de gevangenis. Amnesty probeert deze mensen weer vrij te krijgen! Ook maak je met elkaar een toneelstukje en geven wij zo een bijzondere boodschap mee aan Amnesty.

DANSEND MUZIEK MAKEN

  • 13.45-14.30 u (4-7 jaar)
  • 14.30-15.15 u (8-12 jaar)

Lotte gaat je laten swingen op zelf gemaakte muziek! Hoe dan? Met je eigen lijf! Door te stampen, klappen en te dansen met Afrikaanse invloeden, word je helemaal blij! En het is weer eens wat anders, dus doe mee!

CUPCAKES VERSIEREN

  • 14.30-15.15 u (4-12 jaar) 

Van al 't dansen, acteren, schminken & knutselen, krijg je natuurlijk lekkere trek. Kom dan je eigen cupcake helemaal versieren! Natuurlijk mag je 'm mee naar huis nemen en als je niet meer kunt wachten, lekker opeten!

FEESTELIJKE AFSLUITING

  • 15.30-16.00 u voor iedereen!

De dansgroepen Flex to the Max en Flexies geven een aantal spetterende optredens! Iedereen is van harte welkom om ze te zien dansen.