ENA Dancers

ENA Dancers

ENA Dancers werd oorspronkelijk opgericht door Emilie Calf en Ana Hazler. Twee jonge kunstenaars die vonden dat er iets ontbrak. Zij voelden de noodzaak om een ​​platform te bieden voor het talent dat wil ontwikkelen om zijn volle vermogen te bereiken. Een bedrijf waar dansers samenwerken met elkaar, waar ze gebruik maken van elkaars kennis en netwerken om te groeien tot grotere hoogten te inspireren.

Om dit allemaal in werk te zetten, kwam Quincy Ladry bij ENA Dancers. Hij hielp hen met de zakelijke kant van het bedrijf, en daarnaast met het verzamelen van getalenteerde en inspirerende personen die perfect passen bij ENA Dancers.

De kern van de ENA wordt geleid door deze drie, met de bedoeling om de boodschap die inspiratie kan overal te vinden te delen. ENA Dancers bestaat niet alleen uit dansers, maar ook andere disciplines zoals beeldende kunstenaars, make-up artiesten, fotografen enz.

Wij als bedrijf geloven dat je elkaar kunnen inspireren in elk manier.  Volg ons op onze reis en laat u inspireren!

Ben jij op zoek naar professionele training in diverse dansstijlen? 
Wil jij nieuwe inspiratie opdoen voor jouw lessen of moet je je voorbereiden op een opkomende auditie? Neem dan een voorproefje van het nieuwe, intensieve educatieprogramma van ENA Dancers, MOVEMENT 360°, met aansluitend workshops van de docenten Stephen Aspinall (UK), Senna Amarnis (NL), Anne Suurendonk (NL), Nika Jankovic (CRO), Emilie Calf (NL) & Ana Hazler (CRO). 

Wij starten vanaf zondag 24 april om 14:00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar info@enadancers.com (vermeld hierbij je naam, geboortedatum, telefoonnummer en natuurlijk de lessen die jij wilt volgen. 

Of vul het registratieformulier hier in! 

Het programma van MOVEMENT 360°:

 Stephen Aspinall for Contemporary 
Date: 24th of April, 1st of May ---- 14:00-15:15

- Nika Jankovic for Performing skills 
Date: 15th and 22nd of May ---- 14:00-15:15

- Senna Amarnis for Hip-Hop
Date: 29th of May and 5th of June ---- 15:30-16:45

- Emilie Calf and Ana Hazler - ENA Dancers
Date: 26th of June ---- 13:30-14:45

- Anne Suurendonk for Urban Contemporary. 
Date: 3rd of July ----14:00-15:15 and 
9th of July ---- 17:00-18:15

ENA Dancers is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder!

Abonneren op ENA Dancers