ENA Dancers

ENA Dancers

ENA Dancers werd oorspronkelijk opgericht door Emilie Calf en Ana Hazler. Twee jonge kunstenaars die vonden dat er iets ontbrak. Zij voelden de noodzaak om een ​​platform te bieden voor het talent dat wil ontwikkelen om zijn volle vermogen te bereiken. Een bedrijf waar dansers samenwerken met elkaar, waar ze gebruik maken van elkaars kennis en netwerken om te groeien tot grotere hoogten te inspireren.

Om dit allemaal in werk te zetten, kwam Quincy Ladry bij ENA Dancers. Hij hielp hen met de zakelijke kant van het bedrijf, en daarnaast met het verzamelen van getalenteerde en inspirerende personen die perfect passen bij ENA Dancers.

De kern van de ENA wordt geleid door deze drie, met de bedoeling om de boodschap die inspiratie kan overal te vinden te delen. ENA Dancers bestaat niet alleen uit dansers, maar ook andere disciplines zoals beeldende kunstenaars, make-up artiesten, fotografen enz.

Wij als bedrijf geloven dat je elkaar kunnen inspireren in elk manier.  Volg ons op onze reis en laat u inspireren!

 

 

ENA Dancers is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder!

Abonneren op ENA Dancers